Cum a slăbit Gabriela Firea 20 de kilograme

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, fosta prezentatoarea a emisiunii „Știrea zilei” de la Antena 3 a dezvăluit rețeta cu ajutorul căreia a reușit să slăbească zeci de kilograme.

Firea: apă cu lămâie pentru o siluetă de vis

„Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere.

Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in – sunt foarte bune pentru tranzit, pentru detoxifiere.

Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. Nu prea mâncăm pui, că ne e frică, doar pui sau găină de la ţară. Mâncăm peste şi curcan, iar porc niciodată.

La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau o salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă.

(Între mese) Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea”, a povestit Gabriela Firea citata de revista Unica.

Sursa: Revista Teo

Be the first to comment on "Cum a slăbit Gabriela Firea 20 de kilograme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.