Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta HMR, dieta cea mai apreciată de medici

/
/
/
444 Views
img

Pierderea kilogramelor în plus este una dintre preocupările principale ale doamnelor, mai ales în preajma primăverii.  Specialiștii recomandă alegerea unui regim de viață echilibrat, care să includă o alimentație sănătoasă, dar și mișcare fizică.

Dacă niciun regim alimentar nu a dat roade până în acest moment îți propunem să încerci dieta HMR. Medicii o recomandă, iar femeile o iubesc pur și simplu grație ușurinței și timpului rapid prin care te ajută să slăbești.

Dieta HMR (Health Management Resources) este o dietă testată și rafinată timp de 30 de ani. Se consideră a fi o dietă sigură, bazată pe cercetări științifice și folosită pe scară largă în clinicile de slăbire.

Această dietă pleacă de la prezumția că ne îngrășăm pentru că nu știm să ne alegem mâncarea în mod corect. Așa că ei se vor ocupa integral de această parte a vieții noastre, trimițând la două săptămâni pachete cu mancarea gata preparată. Singurele lucruri pe care ți le poți cumpăra singur sunt fructele și legumele. Nu există plângeri în ceea ce privește gustul mâncării și nici nu ești îndemnat să mori de foame.

Cum funcționează dieta HMR

Dieta are mai multi pași. Primul pas are drept scop să scapi de surplusul de greutate cât mai repede posibil. Și aceasta este cea mai bună veste pentru cineva care vrea să slăbească, fiindcă rezultatele se vor vedea imediat. Această fază se bazează pe un progrm de alimentare pe care ți-l pun la dispoziție împreună cu toate alimentele de care ai nevoie. Vei slăbi între un kilogram și jumătate de kilogram pe săptămână. În funcție de cât de mult vrei să slăbești, această fază se întinde pe mai multe săptămâni. În 12 săptămâni vei ajunge să ai cu 10 kilograme mai puțin. Ești îndemnat să faci și mai multă activitate fizică, suficientă cât să arzi 2000 de calorii în fiecare săptămână. 

În faza doi a programului de slăbire dieta nu mai este atât de strictă. Acum începi să înveți cum să te alimentezi sănătos, adăugând treptat și alimente din afara planului HMR care sunt slabe în calorii. O alimentație sănătoasă presupune puține grăsimi, alegi pește și carne de pui fără piele. De asemenea contează și procesul de preparare, fiind preferată fierberea și coacerea. Această dietă se mândrește cu faptul că te asistă și ca să înveți un stil de viață sănătos, astfel încât să îți poți menține greutatea nou obținută.

Avantajele și dezavantajele dietei HMR

  • Nu îți bați capul singur să alegi alimente care nu te îngrașă. Pe de altă parte însă, nu mai poți merge la restaurante și trebuie să umbli după tine cu pachețelul de mâncare
  • Ai la dispoziție atât nutriționiști, cât și antrenori de fitness care te pot ghida de-a lungul procesului.
  • Accentul pe activitatea fizică nu este atât de mare, ajungând o jumătate de oră de plimbare pe zi.
  • Se bazează destul de mult pe smoothies și batoane energetice, mai ales în prima fază, ceea ce poate fi destul de dificil de acceptat la început, când îți vor lipsi mâncărurile cu care erai obișnuită.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar