Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Gina Pistol dezvăluie secretul dietei sale. La ce alimente a renunțat vedeta ca să arate așa sexy

/
/
/
367 Views
img

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 37 de ani, aceasta are un corp fără cusur, pe care nu se sfiește să îl afișeze chiar și în pictoriale îndrăznețe.

Vedeta a uimit pe toată acum doi ani, când s-a transformat total din punct de vedere fizic. S-a tonifiat, a slăbit 5 kg și nici nu le-a mai pus la loc. Acum are 50 kg, iar recent a dezvăluit ce face pentru a-și menține greutatea ideală. Gina Pistol a eliminat 5 alimente din meniu, alimente pe care multe persoane le consumă zilnic.

“Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele, și am evitat să consum produse cu zahăr. Chiar dacă eu iubesc lactatele, mai ales laptele și brânza de capră, ce erau și singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și…hidratare, un aspect foarte important”, a spus Gina Pistol, citată de Click.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar