Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta cu care Corina Dănilă a SLĂBIT 20 kg! Regina Telenovelelor arată UIMITOR acum

/
/
/
409 Views
img

Corina Dănilă arată mai bine ca oricând, la cei 47 de ani. Cu o siluetă de invidiat, vedeta TV se simte perfect, este atentă la ce mănâncă și face mișcare.

La 47 de ani Corina Dănilă arată mai bine ca la 30, iar asta se datorează programului „Good Life”, despre care a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars: „Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori.

Dieta Corina Danila

Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam”, a declarat Corina Dănilă.

Din dieta Corinei Dănilă nu lipsesc: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi condimente. Toate acestea gătite la cuptor, fierte sau trase la tigaie.

Pe lângă un regim sănătos, Corina a început să facă și mișcare: „La kinetoterapie fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să am un ritm alert în plan înclinat. Fac seturile de exerciţii specifice, sub atenta îndrumare a kinetoterapeuţilor. Fizioterapia este minunată cu Ionela Preda, pe care pur şi simplu o iubesc. Execută pe mine, cu maxim succes, procedurile de shockwave şi radiofrecvenţă” / „Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine.”

Corina Dănilă adoră să gătească și recunoaște că există un preparat pe care-l face cu mare drag pentru familia ei: „Soufle de conopidă. Ai mei se ling pe degete, la propriu, de gustos ce e. Pentru soufle-ul de conopidă, folosesc o conopidă de aprox 1 kg, opărita şi tăiată bucăţi, pusă într-un vas în cuptor la 180 de grade, aproximativ 35 min, după ce se toarnă deasupra amestecul a 8 ouă, 6 iaurturi greceşti de 2 % grăsime, 50 g de telemea light rasă, mult mărar tocat mărunt, piper şi sare grunjoasă, toate măcinate. Este uşor de făcut şi destul de rapid!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar