Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Cum a slăbit Chef Cătălin Scărlătescu 47 kilograme

/
/
/
708 Views
img

Chef Cătălin Scărlătescu este una dintre vedetele autohtone care a reușit să slăbească aproximativ 47 de kilograme în nici un an. Deși bucătarul nu a dorit niciodată să vorbească mai pe larg despre această transformare, susținând totuși că a reușit să dea kilogramele jos consumând doar crudități, au fost persoane care au susținut că și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

„Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspte, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva.

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este însă o dietă severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul.

Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete de capul nostru”, povestea chef Cătălin Scărlătescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar