Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Cum a slăbit Mihaela Tatu 23 kg în timp record

/
/
/
544 Views
img

Mihaela Tatu a slăbit spectaculos. Fosta prezentatoare tv are un regim alimentar special care a ajutat-o să dea jos 23 de kilograme. Mai mult, Mihaela Tatu îşi mai doreşte să slăbească încă şase kilograme pentru a fi pe deplin mulţumită de cum arată.

La 54 de ani, Mihaela Tatu arată încredibil. Fosta prezentatoare are grijă să mănânce numai după o dietă care i se potriveşte. Aceasta îşi începe ziua cu două ore de sport, iar apoi merge la masaj.

„Eu îmi doresc să trăiesc, oricât aş trăi, să fiu sănătoasă. De la ora 7, până la 9 dimineaţa fac sport, ţin şi dietă şi apoi masaj de 2-3 ori pe săptămână. Am slăbit 23 de kilograme. Mai vreau 6 kilograme. Mă trezesc şi mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc. Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze. Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac. Mi-e drag de mine.” a declarat Mihaela Tatu, potrivit Click.ro.

Fosta prezentatoare tv mărturiseşte că noul său regim de viaţă nu numai că a ajutat-o să slăbească ci şi să îşi menţină un echilibru interior.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar