Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta Iulianei Marciuc cu care a slăbit 6 kg

/
/
/
482 Views
img

Iuliana Marciuc a dezvăluit pentru click.ro cum arată dieta care a ajutat-o să scape rapid de kilogramele în plus și să “întinerească” cu 8 ani, după cum însăși a declarat.

Vedeta spune că nu se abate de la regula celor trei mese principale și a celor două gustări zilnice. „Acum mănânc de fiecare dată carne combinată cu salată  verde sau cu broccoli […] Acesta e ritmul meu biologic de acum. Mă antrenez de 3 – 4 ori pe săptămână şi am căpătat mai multă mobilitate‘, a povestit Iuliana Marciuc pentru sursa citată.

Iuliana Marciuc a precizat pentru libertatea.ro că cele trei mese principale sunt identice. Mai exact, conțin aceiași nutrienți. “O proteină cât palma mea, legume și grăsimi cât pumnul meu, iar în zilele de antrenament pot adăuga carbohidrați, adică orez, paste, pâine, cartofi, cât căușul palmei mele. Doi litri de apă pe zi, fără cafea, fără alcool, și fără lactate“, adaugă vedeta tv.

Secretul Iulianei Marciuc pentru o siluetă armonioasă

Dacă există un secret ca să scapi de kilogramele în plus acesta cu siguranță este „Niciodată să nu te ridici sătul de la masă‘. Iuliana l-a testat pe propria piele și garantează că funcționează.

Probabil că una dintre cele mai mari provocări pentru Iuliana a fost masa îmbelșugată de sărbători. Vedeta mărturisește că nu se abține de la sarmale și cozonaci, “însă nu le combin. Adică mănânc după vreo 3 ore cozonac, nu imediat după felul principal“, subliniază prezentatoarea tv.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar