Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta Anna Lesko. Iată cum poți slăbi rapid 7 kilograme

/
/
/
420 Views
img

Anna Lesko este una dintre cele mai iubite artiste din România. În ciuda faptului că are un restaurant și gătește extrem de des pentru fiul său, Adam, vedeta reușește să se mențină suplă și tonifiată și le-a dezvăluit tuturor secretul său.

Artista are o soluție pentru a scăpa de kilogramele în plus, de fiecare dată când observă că s-a îngrășat. În afară de faptul că are o viață extrem de activă și merge la sala de sport, Anna merge în bucătărie și își face un amestec extrem de eficient.

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. Ea există pe net de ceva timp.

Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml.

O prietenă de a mea a slăbit șapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă”, a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV. Dieta se ține de maximum două ori pe an.”

Pe lângă această dietă, artista face și sport, o activitate absolut necesară în procesul de slăbire și întreținere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar