Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme cu acest meniu

/
/
/
861 Views
img

Cristina Șișcanu a devenit mamă pentru prima dată în primăvara anului 2017, iar de atunci, aceasta a declarat un adevărat război kilogramelor cu care s-a ales în urma sarcinii. Când a născut, soția lui Mădălin Ionescu ajunsese să cântărească 87 de kilograme, așa că a decis să slăbească.

„Nu mi-am propus să slăbesc chiar imediat după naştere, cum au făcut alte doamne. Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos.

Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Iată meniul pe care l-am ţinut, ajutată de o doamnă doctor nutriţionist. Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolăţele cu ştevie pe post de îndulcitor.

Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun. Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de ştevie. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane.

La prânz, tot aşa, pot alege din trei feluri. Peşte la grătar sau la cuptor cu legume, 400 ml de ciorbă, fără cartofi, sau supă cremă. Poţi mânca şi ceva carne, poate curcan la grătar cu legume.

Seara, dacă aţi mâncat peşte la prânz, puteţi mânca tot bucăţi de peşte. Cu brânză sau salată. Sau 135 de grame de brânză degresată. Fără dulciuri sau băuturi dulci”, a povestit Cristina pentru click.ro. Vedeta a spus că încearcă să se ţină de cură şi a observat că efortul a dat roade.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar