Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Cum a slăbit Ioana Ginghină 10 kilograme în 30 de zile

/
/
/
307 Views
img

Soția lui Alexandru Papadopol, actrița Ioana Ginghină, a povestit la un moment dat pentru un post de televiziune cum a reușit să slăbească 10 kilograme în 30 de zile.

„Am reuşit să slăbesc într-o perioadă foarte scurtă, aproximativ o lună şi jumătate. Nu am mai mâncat dulciuri şi pâine. Pot să zic că făinoase am mai mâncat, paste am mai consumat. Mi s-a părut un pic cam brusc. Alexandru (actorul Alexandru Papadopol, soţul ei – n.red.) a fost un pic îngrijorat.

Ideea este că el m-a văzut zilnic şi nu a fost şocul atât de mare. Eu am fost nevoită să-mi schimb garderoba, 10 kilgrame înseamnă două numere la haine. Nu îmi mai este nimic bun. Efectiv a trebuit să merg să-mi cumpăr blugi“, a povestit Ioana Ginghină la Star Matinal, de la Antena Stars.

„Lunea, miercurea şi vinerea ţin post, apoi în rest mănânc normal dar echilibrat. Nu fast food, nu prăjeli, nu dulciuri nesănătoase, nu prăjeli, nu ronţăieli nesănătoase… cam asta e!

Fructele, legumele crude există la fiecare masă. Am grijă să le întroduc pentru că ajută la digestie şi au aportul lor de vitamine”, a spus într-un alt interviu.

Sursa: Revista Teo

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar