Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dietă de fotomodel. Ce conține frigiderul Bellei Hadid

/
/
/
210 Views
img

Cu trei săptămâni înainte de spectacolul Victoria’s Secret de la New York și Bella Hadid și-a invitat fanii să arunce o privire în frigiderul ei. Fotomodelul de 22 de ani le-a arătat totodată care sunt preferințele sale alimentare.

Bella Hadid a postat pe Instagram Stories două imagini cu frigiderul încărcat de cumpărături. „Dacă cineva vrea să-i fac cumpărăturile și să-i organizez frigiderul, lucrez dimineața”, a scris ea alături de fotografii.

Se pare că bruneta este preocupată de o alimentație sănătoasă judecând binențeles după fotografii. Putem vedea pe un raft cutii cu morcovi tăiați, țelină, afine, zmeură, dar și humus. Untul este înlocuit cu unt de migdale, caju și cacao, iar laptele de ovăz a luat locul laptelui de vacă.

Ei bine, manechinul trișează uneori, pentru că frigiderul ei conține și câteva produse mai puțin sănătoase. Este vorba despre iaurturi cu fructe, gem, salam și brânză topită, alimente deloc prietenoase cu silueta sa.

Are frigiderul plin, dar Bella recunoaște că atunci când se apropie un show de modă precum cel al Casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret, dieta sa este diferită. Dar nu se poate abține de la pizza. Când nu are un show, ea renunță la restricții și își face toate poftele. „Chiar acum dieta mea include pizza, așa că în ultima vreme numai asta am mâncat în fiecare zi. Vă garantez, în fiecare zi. Sau hamburgeri, cartofi prăjiți, cheesburgeri. Dacă vrei să mănânci pâine, mănâncă pâine”, a spus ea.

Bella Hadid îşi păstrează silueta pentru că are grijă să facă sport și să consume echilibrat. Anterior, Bella mărturisea că a trebuit să muncească din greu în sala de fitness pentru a se pregăti pentru spectacolul Victoria’s Secret. „Cred că dacă te concentrezi cu adevărat pe ceva, poți să faci foarte mult. E o nebunie, dar cred că dacă îți pui mintea, vei reuși”, a declarat fotomodelul, potrivit Daily Mail.

Sursa: www.tabu.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar