Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

6 reguli simple cu care Kari Iunuale a slabit 65 de kilograme

/
/
/
250 Views
img

Kari Iunuale este o femeie din Statele Unite care si-a propus sa slabeasca de la 136 de kilograme la 70. Aceasta a reusit sa dea jos 65 de kilograme urmand pasii pe care chiar ea si i-a impus. A redus portiile de mancare si a inceput sa faca exercitii fizice la ea acasa. Dupa ce a vazut ca incepe sa slabeasca, si-a schimbat alimentatia, introducand tot mai multe alimente recomandate de medici si nutritionisti si a inceput sa consume un litru de suc natural pe zi.

Iata cele 6 reguli simple cu care Kari Iunuale a slabit 65 de kilograme:

1. Reducerea portiilor de mâncare:
– „Mereu am obisnuit sa mananc pana ma simteam complet plina. Pur si simplu am redus numarul portiilor de mancare pe zi si cantitatile pana la o portie normala. Am fost mereu atenta la etichete fara sa numar insa caloriile”

2. Realizarea activitatilor fizice:
– 30 de minute de miscare pe zi au facut-o sa slabeasca inca din prima saptamana: „La inceput am slabit cate 9 kilograme pe luna, dar cu cat am avut mai putine kilograme de pierdut, mi-a fost mai dficil”

3. Constanta:
– Trebuie sa ai ambitie si constanta in exercitiile si noul stil de viata pe care ti-l propui pentru a arata bine, crede Kari. Mergea de 6 ori pe zi la sala de gimnastica, si, pentru a nu obosi, ziua isi lucra partea superioara a corpului si noaptea partea inferioara.

4. Un litru de suc natural pe zi:
– Acesta este unul din cele mai importante sfaturi pe care Kari le da tuturor, sa consume lichide, in special sucuri naturale care contin o serie de nutrienti. Kari si-a cumparat un storcator de fructe pe care il utiliza zilnic pentru a-si face sucuri.

5. Alimentatie variata:
– Pentru a nu i se face rau pe parcursul procesului de slabire, Kari Iunuale a introdus alimente diversificate in dieta sa.

6. O zi libera pe saptamana:
– Daca isi lasa o zi libera pe saptamana in care putea consuma ceva dulce (nu foarte mult) nu insemna ca dorinta ei de a slabi se diminuase. Corpul ei era suficient de antrenat incat sa isi permita mici degustari nevinovate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar