Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Ce alimente sa mananci dupa ce faci sport

/
/
/
153 Views
img

Daca vrei sa ai un corp frumos si sanatos, cel mai probabil frecventezi deja o sala de fitness sau practici un anumit sport. Nu uita însa ca sportul va da cele mai bune rezultate doar în combinatie cu o dieta adecvata.

Iata mai jos o lista de alimente recomandate dupa ce faci sport, care îti ofera energia de care ai nevoie, fara însa sa îti saboteze silueta.

Paine integrala cu unt de arahide si banane – carbohidratii complecsi combinati cu potasiul din banane energizeaza organismul fara a ridica nivelul de zahar din sange.

Carne de pui cu legume – proteinele si carbohidratii instaleaza senzatia de satietate, fara a te face sa te simti balonat.

Sandvis cu paine integrala, humus si spanac – humusul contine o cantitate redusa de calorii, insa totodata este bogat in proteine si carbohidrati. Un asemenea sandvis te va ajuta sa iti recapeti energia, fara a compromite antrenamentul facut.

Banana – bogate in carbohidrati de buna calitate, bananele ajuta la refacerea musculara dupa un antrenament care a lucrat intens muschii. Totodata, nivelul de potasiu este si el binevenit.

sursa: doc.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar