Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta de slabit cu banane

/
/
/
1128 Views
img

Creata de sotii Watanabe, Hitoshi (care a studiat medicina preventiva) si Sumiko (farmacista), dieta cu banane a devenit noul trend in randul femeilor din Japonia, astfel incat din momentul in care a devenit atat de populara, supermarketurile din intreaga tara se confrunta cu o criza de banane. Ei au concluzionat ca bananele sunt un ideal „ingredient” al curelor de slabire. Dieta este simplu de urmat, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Dupa Hitoshi si Sumiko, dieta cu banane presupune:
– La micul dejun 1-2 banane cu un pahar mare de apa bauta la temperatura camerei
– La pranz – o masa obisnuita
– Dupa-amiaza este permisa o gustare mica
– Cina se ia inainte de orele 20:00 si consta intr-un singur fel de mancare, fara desert.

Este bine să evitati consumarea de preparate prajite, precum si mancarurile din comert care contin foarte multe uleiuri si condimente (inclusiv sare). Mai bine mancati preparate simple, din cateva alimente de baza pe care sa le gatiti voi.

Ca si lichide, consumati doar apa plata. Sunt permise doua cesti de cafea pe zi.

O regula de care este bine sa tii cont cand urmezi aceasta dieta este sa NU te duci niciodata la culcare dupa miezul noptii. Numeroase studii au evidentiat ca lipsa somnului duce la obezitate. De asemenea, se recomanda sa iei cu cina cu minim 4 ore inainte de ora de culcare.

Este recomandat sa urmati cu regularitate un program de exercitii fizice.

Motivul principal pentru care aceasta dieta functioneaza este acela ca bananele ajuta la digestie si imbunatatesc metabolismul. Aceasta dieta a fost bine primita in Japonia, cat si in Europa. In momentul de fata, succesul ei rasunator s-a extins pana in Statele Unite si este in continua expansiune. Intre timp, Japonia a descoperit cateva solutii pentru criza de banane cu care se confrunta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar