Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta ARMY (militara) cu care slabesti 10 kg in 8 zile

/
/
/
6033 Views
img

Dieta ARMY – cunoscuta ca dieta armatei israeliene, a fost conceputa in 1970 pentru a reduce rapid greutatea celor care erau inrolati in armata. Specialistii spun ca aceasta dieta este una foarte rapida privind scaderea in greutate si ca se pot pierde pana la 10 kilograme in numai 8 zile.

Princiiile de baza ale dietei ARMY constau in simplificarea alimentatiei astfel incat din doua in doua zile se consuma doar anumite tipuri de alimente. Pentru efecte maxime, aceasta dieta ar trebui combinata cu aproximativ 2 ore de sport pe zi.

Meniul dietei Army – cele 8 zile de regim

Ziua 1 și 2
Se consuma doar mere, iar ca lichide sunt permise doar apa si o cafea neindulcita dimineata. Merele se consuma doar in stare proaspata.

Ziua 3 si 4
In aceste doua zile se consuma, in orice cantitate doriti, doar branza. Atentie, nu si cascaval sau alte derivate din lapte. Este indicata branza de capra. Iar ca lichide, in constinuare sunt permise doar: apa, o cafea neindulcita dimineata.

Ziua 5 si 6
In aceste doua zile se continua mesele proteice, insa se va consuma doar carne de pui, fara pielite. Aceleasi lichide sunt permise.
Atentie, carnea de pui se consuma doar fiarta, la cuptor sau pe gratar, singurele condimente permise sunt sarea, piperul si condimentele obtinute prin uscare. In niciun caz nu se combina carnea cu ulei sau alte alimente si evident nu se prajeste carnea.

Ziua 7 si 8
In ultimele doua zile ale dietei ARMY aveti voie sa consumati doar salata verde, singurele condimente permise sunt cele naturale. Nu se va consuma ulei si niciun alt aliment. Salata este considerata bogata in vitamine si fier.
Aceleasi lichide ca si pana acum aveti voie sa le consumati.

Trebuie sa stiti ca dieta ARMY este una hipocalorica care prezinta si unele riscuri, despre care puteti afla aici, de unde este luata si aceasta dieta.

2 Comments

  1. Cu tot respectul, nu cred ca dieta este solutia pe termen lung, ci mai degraba schimbarea stilului alimentar. Dietele in general te priveaza de multi nutrienti, te frustreaza daca nu ajungi sa slabesti iar dietele minune nu fac minuni pe termen lung. Am folosit si eu astfel de diete pana cand am inteles ca nu aceasta este solutia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar