Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta alcalina, una din dietele preferate ale vedetelor

/
/
/
1573 Views
img

Dieta alcalina este una din dietele preferate ale vedetelor, precum Gywneth Paltrow, Jennifer Aniston sau Victoria Beckham. Acest tip de dieta porneste de la principiul ca alimentele pe care le consumam zi de zi produc prea mult acid in organism, ceea ce are ca efect cresterea in greutate. Nivelurile ridicate de acid au fost asociate si cu afectiuni renale, boli ale ficatului sau osteoporoza.

Dieta alcalina recomanda sa eliminam din alimentatia zilnica carnea, zaharul rafinat, cafeaua, alcoolul si alimentele procesate.

In schimb, se bazeaza pe consumul de produse alcaline, in principiu foarte multe fructe si legume. Una dintre cele mai frecvente forme ale dietei alcaline este un procent de 80% de legume si fructe si 20% proteine si cereale integrale.

Pierderea in greutate se obtine datorita eliminarii din alimentatie a produselor procesate, a zaharului si a alcoolului.

Specialistii ne avertizeaza ca daca scoatem din dieta produse precum lapte sau branza, trebuie sa gasim alti substituenti pentru a ne mentine nivelul de calciu de care avem nevoie.

sursa text: edumedical.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar