Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

5 ceaiuri pentru slabire rapida ce iti purifica organismul

/
/
/
933 Views
img

5 ceaiuri pentru slabire rapida ce iti purifica organismul

Pentru purificarea organismului este bine a se consuma anumite ceaiuri din plante ce au remarcabile proprietati de detoxifiere si care ajuta in curele de slabire rapida.

Iata 5 ceaiuri ce au asemenea proprietati:

1. Ceaiul verde – bun detoxifiant si diuretic ce stimuleaza si arderea grasimilor ajutand la controlul nivelului de colesterol in organism; a se consuma 3 – 6 cani de ceai verde pe zi, cu o ora inainte de fiecare masa.

2. Ceaiul de papadie – un excelent detoxifiant hepatic, fiind recomandat si in curele de slabire, deoarece regleaza tranzitul intestinal si combate obezitatea; pentru ceai se pot folosi frunze uscate sau radacini uscate si se consuma 3 cani/zi.

3. Ceaiul de urzica – bun diuretic ce stimuleaza eliminarea toxinelor din sange si rinichi, fiind recomandat si pentru reglarea nivelului de zahar din sange, prevenind pofta de dulce.

4. Ceaiul de lamaie – accelereaza metabolismul si scade pofta de mancare. Pentru preparare, se fierb cateva felii de lamaie in apa si se lasa 5 minute la infuzat.

5. Ceaiul de galbenele – bun detoxifiant hepatic si tonic digestiv. Se consuma 3 cani/zi, cu cel putin 30 de minute inainte de masa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar