Diete de slabit

Retete pentru cure de slabire

Dieta japoneza de slabit

/
/
/
372 Views
img

Dieta japoneza de slabit

Dieta japoneza este o dieta sanatoasa si asigura in acelasi timp o pierdere in greutate destul de rapida. Se tine cel putin 3 zile consecutiv, in felul urmator:

Ziua 1: Se fierb 250 g de orez la foc mic (fara ulei, sare sau alti aditivi), timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se adauga cateva picaturi de lamaie sau un mar ras. Cantitatea obtinuta se imparte in mai multe portii care se vor consuma pe parcursul intregii zile fara a se consuma nici un alt aliment.

Ziua 2: Este ziua in care se mananca numai peste fiert sau la gratar, asezonat cu lamaie si condimente, fara sare. A nu se depasi cantitatea de 500 g de peste pe parcursul zilei. Poate fi mai dificil de trecut peste aceasta zi, deoarece nu iti produce aceeasi senzatie de satietate ca ziua de orez, dar vei beneficia insa din plin de aportul de minerale si acizi grasi esentiali continuti de peste.

Ziua 3: Se urmeaza aceeasi dieta ca si in prima zi.

In timpul dietei se vor consuma obligatoriu 2 litri de apa pe zi o cana de ceai verde neindulcit.

Dupa primele trei zile, cu ajutorul dietei japoneze veti scapa deja de povara a 3 kilograme, iar apoi slabirea se va face intr-un mod mai lent, dar sigur.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar